• 076 - 596 42 99 | 06 - 25 35 55 21
  • info@wamsound.nl

Artiesten die uw feest compleet maken.

één artiest boeken

Bij WAM boek je de leukste, beste, gezelligste en grootste artiesten. Zangers, zangeressen, dj’s, drive-in shows en zelfs Sint en zijn Pieten. Naast diverse ‘eigen’ Brabantse artiesten, boekt WAM voor jou ook alle andere Nederlandse artiesten. 

Nederlandse artiesten mix

Wil je een avond vol Nederlandstalig entertainment? Dan is de Nederlandse Artiesten Mix zeker iets voor jou. Met de Nederlandse Artiesten Mix stel je een complete 4 uur durende show samen van drie artiesten én een DJ.

Bekijk of boek onze artiesten.

Artiest: Wendy Woop

Te boeken als: Zangeres

Gerne: Rock&Roll

Biografie:

Bij Wendy Woop is de Rock&Roll er met de paplepel ingegoten, in haar kinderjaren werd ze al opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60. Toen ze zich rond haar 16 muziekaal aan het ontwikkelen was heeft ze verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar is uiteindelijk toch weer terug bij de rock&roll!
Zoals Wendy Koevoets (haar eigen naam) zelf zegt is het een belangrijke periode geweest in de muziekwereld, toen werd muziek nog gemaakt voor waar het bedoeld was, met echte instrumenten en het gevoel en sfeer creeren van vreugde en blijdschap.

Haar artiesten naam “Wendy Woop” heeft ze gelinkt aan het pin up icoontje Betty Boop uit de jaren 50.

3 jaar lang zong ze alleen maar covers toen haar vader haar aanmoedigde om eens daadwerkelijk eens wat op te nemen kwam ze bij Manfred Jongenelis terecht, die haar weer aanmoedigde om iets Nederlandstaligs op te nemen en het ook uit te brengen, hier kwam haar 1e single “zaterdagnacht” uit.

Wat tot Wendy’s grote verbazing een groot succes werd!

Nu is ze niet meer te stoppen en wil ze in de nederlandse muziek haar stempel zetten met de rock&roll! Luister ook “ik leef van rock&roll” , “de jukebox” en “Mijn Droom”

Wendy Woop is niet alleen te boeken voor een setje maar ook voor een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX” met een hoog entertainment gehalte mag het publiek zoals in een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van rock&rol tot disco classics en van pop tot Nederlandstalige muziek.

Artiest: Plankgas

Te boeken als: Zanger

Gerne: Feest

Biografie:

Dit vrolijke mannetje kwam zo snel, dat het leek alsof hij zijn eigen geboorte wilde meemaken.
Met volle vaart gleed hij in 1996 op de 11de van 11de om 11 over 11 de wereld in en dat had een reden.
Zo was hij precies op tijd voor het belangrijkste feest voor een Brabantse jongen uit Breda: het Carnaval.
Het vrolijke kind had zijn bijnaam al te pakken Plankgas en na het carnaval zou de echte naam wel komen.
Die kwam er dus nooit; hij kwam Plankgas en zo is hij blijven heten.

En zo is Plankgas ook opgegroeid. 
Het snelst z’n bordje leeg aan tafel, het snelst weer buiten om te spelen en het kind dat uiteindelijk alle scholen het snelst doorliep… 
Plankgas had daarvoor zijn reden. 
Hij nam zo de snelste weg naar het podium. 
Daar eenmaal beland, kwam hij tot rust…
Het leek alsof hij geboren was voor dit doel… altijd de kortste weg met als doel zo snel mogelijk het feestje te maken. 
Plankgas is de snelste, de eerste en de beste garantie voor een Party, want als hij gaat… dan gaan we allemaal mee… Plankgas

Artiest: Trui en Nel

Te boeken als: Zangeressen

Gerne: Feest

Biografie:

Eggte meisjes van de camping.

Artiest: Collin van Mook

Te boeken als: Zanger

Gerne: All-Round

Biografie:

Het begon allemaal in 2006 toen Collin her en der in het cafe wat nummertjes zong. Met een vrijgezellenfeest van een vriend deed hij dit ook en de eigenaar van het bedrijf vroeg hem op te treden op een aantal evenementen die door hem werden georganiseerd.
Zo begonnen zijn eerste optredens voor een groot publiek.
Een half jaar later werd er contact gezocht met Andre Kooiman die Collin’s eerste nummers schreef “Als ik bij je ben” en “He Muzikant”.
Met het tweede nummer werd Collin uitgenodigd voor het populaire TV programma Brabantparty. Hier hadden ze een nieuwe talentenjacht georganiseerd “De Brabantse Nieuwe”.
Met het nummer “He Muzikant” kwam Collin hierbij in de finale en wist de titel Brabantse nieuwe 2007 te bemachtigen.
Kort hierna werd het mini album “Alles of niets” opgenomen, een single met 5 eigen nummers. Het ging in een sneltreinvaart en de optredens stroomden binnen.
Hierna kwam het nummer “Met tranen in je ogen” en scoorde Collin hoge ogen. Dit nummer werd veel op de verschillende radiostations gedraaid en was hier 2 keer mee in het TV programma Brabantparty.
Begin van 2009 werd er een platencontract getekend bij VNC produkties te Zundert. Er werd in goed overleg samen met Conny Huybregts Productions besloten de samenwerking te beeindigen en de boekingen weer in eigen beheer te gaan doen.De single “Blijf maar bij die ander” en “Vind je mij nog lief” waren de eerste producties die in samenwerking met VNC werden gemaakt. Ook deze nummers waren weer vaak te horen in kroegen, discotheken, radiozenders en op TV.
Het was voor het eerst dat de teksten geschreven werden door Collin zelf.
Deze samenwerking bevalt ontzettend goed en daarom is ook sinds kort de single
“Kom dans met mij Mi Amor” uit voort gekomen. Het tweede nummer van deze single is “Jij bent de allerlaatste”.

Artiest: Het Duo

Te boeken als: Zangers, entertainers

Gerne:

Biografie:

Het Duo, bestaande uit Mickey2Much en DJ Marco treden al jaren samen op gedurende het hele jaar maar zeker ook met de Carnaval, Deze Party act zet de tent op zijn kop in heel Nederland. Mickey2Much zingt al jaren solo, maar nu ook als Duo met DJ Marco die al jaren als DJ de zaak op zijn kop zet. Als je een echte party act wil horen dan moet je het Duo hebben. Vorig jaar met de hits De Muts, in 2016 zetten gaan ze het maken met de Bami schijf.

De Nederlandse artiesten mix

Wat regelen wij zoal voor U?

  • Decor, Licht en Geluid.
  • Ontwerp van posters en entree-kaarten.
  • Artiesten en DJ.
  • Productieleider op locatie.

Het Nederlandse Artiesten Mix concept is als volgt.

 

Meer weten? Neem contact op!

WAM Bookings

(onderdeel van WAM Sound & Light)

De Waterman 21
4891 TL Rijsbergen Nederland

Telefoon: 076 – 596 42 99
Mobiel: 06 – 25 35 55 2

Email: info@wamsound.nl

  • 2019 WAM Sound & Light

Website gemaakt door Go Forwards.

Sluit Menu