Artiesten die uw feest compleet maken.

één artiest boeken

Bij WAM boek je de leukste, beste, gezelligste en grootste artiesten. Zangers, zangeressen, dj’s, drive-in shows en zelfs Sint en zijn Pieten. Naast diverse ‘eigen’ Brabantse artiesten, boekt WAM voor jou ook alle andere Nederlandse artiesten. 

Nederlandse artiesten mix

Wil je een avond vol Nederlandstalig entertainment? Dan is de Nederlandse Artiesten Mix zeker iets voor jou. Met de Nederlandse Artiesten Mix stel je een complete 4 uur durende show samen van drie artiesten én een DJ.

Bekijk of boek onze artiesten.

Artiest: José Sep

Te boeken als: Zangeres

Gerne: Nederlandstalig

Biografie:

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens.  “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV.

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je”, “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. En wat te denken van super vette remakes van “Costa del Sol” en “Eviva Espagna”.

Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.  De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

José Sep: als het echt feest moet zijn.

Artiest: Trui en Nel

Te boeken als: Zangeressen

Gerne: Feest

Biografie:

De echte meisjes van de camping een aanrader voor uw feest. 30 minuten zang en entertainment dit alles gebracht met een grote dosis humor.

Trui en Nel “De echte meisjes van de camping” zijn een aanrader voor uw evenement. 
Wilt u een spectaculaire bingo draaien op een evenement, camping, strand, kantine, vrouwenavonden of waar dan ook dit kan geheel verzorgd worden door het duo Trui en Nel.
Ze zorgen voor een hilarische avond beetje brutaal met een Rotterdamse tongval, uitgesproken humor en opvallende kleding vermaken zij de gasten.
De bingo kan door u georganiseerd worden of door Trui en Nel de keuze is geheel aan u.
Het optreden kan aangevuld worden met het zingen van smartlappen.

Artiest: de Zingende Barkeeper CO

Te boeken als: Zanger/Entertainer

Gerne: Nederlandstalig

Biografie:

Zeg je feest dan zeg je Co!

Al sinds mensenheugenis is Co bezig met zijn passie en dat is Entertainen, het is onmogelijk om niet mee te feesten als hij aan het werk is.

“De zingende barkeeper” is eigenlijk ontstaan in zijn eigen café in Breda, daar was het altijd feest, en al tappend deed hij zijn ding en werd iedere avond weer een feestje want echt het verveelt nooit.

Vele carnavalsplaten staan op zijn naam, zijn “Helene wat heb je mooie benen” werd een zelfs een landelijke hit.

Hij is inmiddels niet meer weg te denken uit het Brabantse feest circuit, maar zelfs bij de Oostenrijkse Apres Ski is hij ieder jaar weer van de partij en reist hij van ski-oord naar ski-oord, maar ook de zon schuwt hij niet want in menig Spaanse badplaats gaat jaarlijks het spreekwoordelijke dak er af.

In ons Nederland is hij wekelijks te vinden om de boel op zijn kop te zetten, hij is ook voortreffelijk in staat om een hele feestavond voor en met u te organiseren, met zijn ervaring en kennis weet hij voor iedereen een feest op maat te organiseren met landelijke toppers, want Co kent iedereen en iedereen kent Co.

Tja zeg je feest dan zeg je Co……

Artiest: Anita van de Rapsodies

Te boeken als: Zangeres

Gerne: Nederlandstalig

Biografie:

Toen Anita 15 was, deed ze voor de grap mee met een talentenjacht. Daar ontmoette ze andere deelnemers die vroegen of ze het leuk zou vinden om bij hen in de band te komen als zangeres. Na een korte tijd viel de band uiteen maar Anita had de smaak te pakken en besloot om verder te gaan.

De band The Rapsodie’s werden opgericht. Anita begon gitaarles te nemen en begon zelf ook liedjes te schrijven. Vele werden op de plaat gezet en op 2 lp’s. Doordat de piratenzenders hun platen veel draaiden, kregen zij bekendheid in Nederland en in de grensstreek van Belgie.
Na 10 jaar optreden met The Rapsodie’s kreeg ze haar 1e kind en besloot te stoppen bij de band.

downloadHeel wat jaren later werden de liedjes op CD’s gezet en begonnen mensen weer te vragen of ze een keer wilden optreden. Na eerst verschillende keren nee gezegd te hebben, begon de muziek toch weer te kriebelen en besloot ze om het toch weer te proberen. In opdracht van VNC schreef ze verschillende liedjes en maakte samen met de toetsenist van The Rapsodie’s het album ‘Voor alle vrienden’. Met de CD singel ‘Die kleine merel’ maakte ze haar start als solo zangeres. Nu heeft inmiddels al verschillende albums , singles en een dvd Anita & The rapsodies.
Ze staat ook op de dvd’s Hollandse Artiestenparade deel 1,3,4,5,7,9,12

Artiest: Tina van Beeck

Te boeken als: Zangeres

Gerne: Nederlandstalig/All round

Biografie:

Tina van Beeck is een zangeres die al heel wat jaartjes meedraait in het artiestencircuit en heeft haar sporen ruimschoots verdient. Ze bracht verschillende singles uit die hoog in de Top 100 stonden. Enkele voorbeelden hiervan zijn ‘Verloren Tijd’, ‘Hartje van Goud’ en ‘Vakantie Liefdes’. Voor haar videoclips wist ze altijd leuke bekende collega’s te strikken. Zo zie je o.a. Django Wagner, Nelis Leeman en Rinus Ponsen voorbij komen op de beelden. Deze klappers van platen hebben in het verleden al voor talloze boekingen van Tina van Beeck gezorgd.

Zangeres met een breed repertoire

Tina van Beeck is een zangeres met een enorm breed repertoire. Zo zingt ze in haar set met gemak een hele gave Nederpop medley, een 90’s medley afgewisseld met een mooie ballad en uiteraard haar eigen singles. Tina van Beeck is van alle markten thuis. Ze zingt zowel Nederlandstalig als Engelstalig.

De Nederlandse artiesten mix

Wat regelen wij onder andere voor U?

  • Decor, Licht en Geluid.
  • Ontwerp van posters en entree-kaarten.
  • Artiesten en DJ.
  • Productieleiding op locatie.

Het Nederlandse Artiesten Mix concept is als volgt.