Artiesten die uw feest compleet maken.

één artiest boeken

Bij WAM boek je de leukste, beste, gezelligste en grootste artiesten. Zangers, zangeressen, dj’s, drive-in shows en zelfs Sint en zijn Pieten. Naast diverse ‘eigen’ Brabantse artiesten, boekt WAM voor jou ook alle andere Nederlandse artiesten. 

Nederlandse artiesten mix

Wil je een avond vol Nederlandstalig entertainment? Dan is de Nederlandse Artiesten Mix zeker iets voor jou. Met de Nederlandse Artiesten Mix stel je een complete 4 uur durende show samen van drie artiesten én een DJ.

Bekijk of boek onze artiesten.

Artiest: José Sep

Te boeken als: Zangeres

Gerne: Nederlandstalig

Biografie:

Als je heerlijk wil meezingen en uit je dak wil gaan boek je José Sep. Deze spontane en sprankelende zangeres weet met haar herkenbare liedjes een groot publiek te boeien. Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.

Bekend van de kroegen hits ‘Ik weet dat er een ander is’, ‘Adios Amor’ en ‘In de nacht ben jij gekomen’ waarmee zij maar liefst 9 weken in de Oranje TOP 30 stond. Afgelopen voorjaar had zij in Vlaanderen een mooie hit in duet met Steve Tielens.  “Ga je vanavond met me mee?” stond wekenlang hoog in de Ultra top 50 en veroverde een 2de plaats in de Vlaamse tien van MENT TV.

Haar optreden staat bol van (eigen) feestnummers tot herkenbare covers met een knallende beat. Denk aan medleys van o.a. Alpenzusjes, Jetti Paletti, en feeststampers als “Ademloos door de nacht”, “Ik wil je”, “Ik ben met jou niet getrouwd” en Dans je de hele nacht met mij”. En wat te denken van super vette remakes van “Costa del Sol” en “Eviva Espagna”.

Te zien en te horen in Hart voor Muziek, MENT TV, Radio NL tours en op het gezelligste feest van Nederland: DUTCHVALLEY.  De opwarming van het MEGA PIRATEN FESTIJN in Gelredome Arnhem en in 2019 op de aftrap van het festivalseizoen: PAASPOP.

José Sep: als het echt feest moet zijn.

Artiest: Trui en Nel

Te boeken als: Zangeressen

Gerne: Feest

Biografie:

De echte meisjes van de camping een aanrader voor uw feest. 30 minuten zang en entertainment dit alles gebracht met een grote dosis humor.

Trui en Nel “De echte meisjes van de camping” zijn een aanrader voor uw evenement. 
Wilt u een spectaculaire bingo draaien op een evenement, camping, strand, kantine, vrouwenavonden of waar dan ook dit kan geheel verzorgd worden door het duo Trui en Nel.
Ze zorgen voor een hilarische avond beetje brutaal met een Rotterdamse tongval, uitgesproken humor en opvallende kleding vermaken zij de gasten.
De bingo kan door u georganiseerd worden of door Trui en Nel de keuze is geheel aan u.
Het optreden kan aangevuld worden met het zingen van smartlappen.

De Nederlandse artiesten mix

Wat regelen wij onder andere voor U?

  • Decor, Licht en Geluid.
  • Ontwerp van posters en entree-kaarten.
  • Artiesten en DJ.
  • Productieleiding op locatie.

Het Nederlandse Artiesten Mix concept is als volgt.