• 076 - 596 42 99 | 06 - 25 35 55 21
  • info@wamsound.nl

De geschiedenis van WAM Sound & Light.

Het ontstaan van WAM Sound & Light.

Wij vertellen je graag wat meer over de geschiedenis van ons bedrijf!
In 2006 is Marcel Wamsteker vanuit eigen passie begonnen met WAM Sound&Light. Marcel was altijd al thuis in de branche en besloot zijn passie achterna te gaan en voor zichzelf te beginnen. Meteen is ook het WAM Music Label ontstaan voor artiesten die een muziek nummer willen uitbrengen, daarbij kwamen er veel vragen voor het boeken van artiesten voor evenementen, en WAM Bookings was geboren.  Na jaren van groot succes besloot Marcel in 2013 besloot een extra tak op te zetten voor de groeiende vraag naar LED schermen op feesten en grote evenementen: WAM LED screens. Om de klant zo goed mogelijk te helpen was het vanaf nu mogelijk om via WAM LED screens professionele LED schermen te huren voor zeer scherpe prijzen.

WAM LED Screens.

Nu vele jaren later is WAM LED screens uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van LED schermen. Je kan vrijwel voor al je vragen rondom LED schermen terecht bij ons. Wij verhuren Mobiele LED schermen op trailers, en modulaire schermen aan trussen voor binnen en buiten . Maar ook beamers, beamer- schermen en randapparatuur zijn voor ons geen probleem. We hebben een eigen pand waar wij onze klanten de toepassingen kunnen laten zien, dit pand zit op het industrieterrein De Waterman in Rijsbergen. Hier zit ook ons kantoor en werken we samen met het moederbedrijf WAM Sound&Light aan het neerzetten van de beste evenementen en voorzien we feesten van de beste entertainment.

kantoor002

WAM Sound & Light.

Organiseer je een evenement, trouwfeest, open dag, muziekavond of verjaardagsfeest dan wil je natuurlijk het beste geluid en de beste special effects/spotlights enzovoorts.      Hiervoor kun je terecht bij WAM Sound & Light. 

Bij WAM Sound & Light helpen we je graag met:

  • Geluidsapparatuur
  • Licht- en effect apparatuur
  • Het boeken van artiesten
  • Uitbrengen van muziek 
  • Het volledig verzorgen van evenementen
  • Plug-and-play apparatuur

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten, of in de diensten van WAM Sound & Light?  Neem dan contact met ons op en we ontvangen je graag op locatie!

Meer weten? Neem contact op!

WAM Sound & Light

De Waterman 21
4891 TL Rijsbergen Nederland

Telefoon: 076 – 596 42 99
Mobiel: 06 – 25 35 55 21

Email: info@wamsound.nl

  • 2019 WAM Sound & Light

Website gemaakt door Go Forwards.

Sluit Menu