Bookings

 Artiesten boekingen  
   
                 
           artiesten ingang                   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

 

 

 

 

 

             

 

Bij WAM boek je de leukste, beste, gezelligste en grootste artiesten. Zangers, zangeressen, dj’s, drive-in shows en zelfs Sint en zijn Pieten.

Naast diverse ‘eigen’ Brabantse artiesten, boekt WAM voor jou ook alle andere Nederlandse artiesten.

Neem contact op voor meer informatie 

 

Wil je een avond vol Nederlandstalig entertainment?

Dan is de Nederlandse Artiesten Mix zeker iets voor jou. 

     147x47-NAM1 

  

 

      

Wendy Woop

 Wendy Woop      
   Te boeken als : Zangeres, Entertainster  
     Hier Exclusief te boeken.
facebook 1          FJ175537blackandwhitelowres klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

 

 Laatste Release:  

 Wendy Woop - Mijn droom

 

 

 

 

 

 

 you tube zwart   

 

Bij wendy woop is de rock&roll er met de paplepel ingegoten, in haar kinderjaren werd ze al opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60

toen ze zich rond haar 16 muziekaal aan het ontwikkelen was heeft ze verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar is uiteindelijk toch weer terug bij de rock&roll!

Zoals wendy koevoets (haar eigen naam) zelf zegt is het een belangrijke periode geweest in de muziekwereld, toen werd muziek nog gemaakt voor waar het bedoeld was, met echte instrumenten en het gevoel en sfeer creeren van vreugde en blijdschap.

Haar artiesten naam “wendy woop” heeft ze gelinkt aan het pin up icoontje betty boop uit de jaren 50.

3 jaar lang zong ze alleen maar covers toen haar vader haar aanmoedigde om eens daadwerkelijk eens wat op te nemen kwam ze bij manfred jongenelis terecht, die haar weer aanmoedigde om iets nederlands taligs op te nemen en het ook uit te brengen, hier kwam haar 1e single “zaterdagnacht”uit.

Wat tot wendy's grote verbazing een groot succes werd!

Nu is ze niet meer te stoppen en wil ze in de nederlandse muziek haar stempel zetten met de rock&roll! Luister ook “ik leef van rock&roll” en “de jukebox”

wendy woop is niet alleen te boeken voor een setje maar ook voor een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX” met een hoog entertainment gehalte mag het publiek zoals in een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van rock&rol tot disco classics en van pop tot nederlandtalige muziek 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.WENDYWOOP.NL  

Roy Geerts

 Roy Geerts  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier Exclusief te boeken.
facebook 1          Roy Geerts WEB     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

 

 Laatste Release:  

 ROY-GEERTS-CD-HOES-FRONT-RGB-3000x3000 web

 

 

 

 

 

 

 you tube zwart   

 

Hij is nog jong maar weet al precies wat hij wil; zingen en optreden!

Zoals vaak begon het ook voor Roy op een feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop een hoop spontane reacties kwamen. Hij besloot om contact te zoeken met producer André Kooiman, waarmee hij samen een route uitstippelde om zijn doel te bereiken. In 2015 maakte Roy zijn debuut met zijn eerste single. Nu brengt hij opnieuwEen ijzersterke feestplaat uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. De Roy Geerts ‘’Feestmedley’’ zorgde voor veel bekendheid tijdens Carnaval 2016 en zette menig feesttent en kroeg op z’n kop!Ondanks hij in Maart 2016 pas zijn eerste jaar als artiest viert, is het al de 4e single van de Brabantse zanger die inmiddels al aardig bekend aan het worden is door zijn vlotte meezingers. Met zijn nieuwe single trekt Roy Geerts de lijn door met zijn frisse nieuwe nummers en eigentijdse stijl. Iets wat zeker niet ongemerkt zal blijven bij het massale publiek dat het Nederlandstalige genre waardeert! Regelmatig vernieuwd Roy Geerts zijn repertoire voor zijn optredens zodat de mensen niet steeds hetzelfde horen tijdens zijn vele optredens. Net als bij zijn hitsingle “de Feestmedley” kreeg hij op zijn nieuwe versie van het nummer “Vrijgezel” zoveel goede reacties dat hij heeft besloten een nieuwe single uit te brengen. Inmiddels is het al zijn 5e single van de vrolijke zanger uit Teteringen. Met deze super commerciële versie van “Vrijgezel” heeft Roy Geerts een geweldige feestplaat gemaakt die bij elk feestje de dansvloer helemaal zal vullen! 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.ROY-GEERTS.NL  

Het Duo

 Het Duo  
   Te boeken als : Zangers en Entertainers  
                  Hier Exclusief te boeken.
facebook 1          Het Duo     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Laatste Release:  

 Hoes Het Duo - Bami schijf

 

 

 

 

 

 

 you tube zwart   

 

 

Het Duo, bestaande uit Mickey2Much en DJ Marco treden al jaren samen op gedurende het hele jaar maar zeker ook met de Carnaval, Deze Party act zet de tent op zijn kop in heel Nederland.

Mickey2Much zingt al jaren solo, maar nu ook als Duo met DJ Marco die al jaren als DJ de zaak op zijn kop zet.

Als je een echte party act wil horen dan moet je het Duo hebben.

Vorig jaar met de hits De Muts, in 2016 zetten gaan ze het maken met de Bami schijf.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.WAMSOUND.NL  

Trui en Nel

 Trui en Nel  
   Te boeken als : Zang Duo  
                  Hier Exclusief te boeken.
           Trui en Nel klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

 

 

 

 

 Laatste Release:  

 musiclabelaangepast             

 

Trui en Nel "De echte meisjes van de camping" zijn een aanrader voor uw evenement. 

Trui en Nel "De echte meisjes van de camping" zijn een aanrader voor uw evenement. 

Wilt u een spectaculaire evenement opleuken, een feest, de camping, strand, kantine, of waar dan ook dit kan geheel verzorgd worden door het duo Trui en Nel.

Ze zorgen voor een hilarische optreden. Ze zijn een beetje brutaal met een Rotterdamse tongval, met hun uitgesproken humor en opvallende kleding vermaken zij de gasten.

Het optreden zit vol met mee zingers en interactieve acties. Heeft u nog iemand die in 'het zonnetje' gezet moet worden dan zijn zij het ideale duo. 

Ze hopen snel van jullie te horen!

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : www.wamsound.nl 

Collin

 Collin van Mook  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier Exclusief te boeken.
           promofoto Collin Web     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

 

 

 

 

 Laatste Release:  

 collin cd 1               

 

 

Het begon allemaal in 2006 toen Collin her en der in het cafe wat nummertjes zong. Met een vrijgezellenfeest van een vriend deed hij dit ook en de eigenaar van het bedrijf vroeg hem op te treden op een aantal evenementen die door hem werden georganiseerd.

Zo begonnen zijn eerste optredens voor een groot publiek.

Een half jaar later werd er contact gezocht met Andre Kooiman die Collin's eerste nummers schreef
"Als ik bij je ben" en "He Muzikant".
Met het tweede nummer werd Collin uitgenodigd voor het populaire TV programma Brabantparty. Hier hadden ze een nieuwe talentenjacht georganiseerd "De Brabantse Nieuwe".
Met het nummer "He Muzikant" kwam Collin hierbij in de finale en wist de titel Brabantse nieuwe 2007 te bemachtigen.

Kort hierna werd het mini album "Alles of niets" opgenomen, een single met 5 eigen nummers. Het ging in een sneltreinvaart en de optredens stroomden binnen.

 

Hierna kwam het nummer "Met tranen in je ogen" en scoorde Collin hoge ogen.

 

Samen met Harald Queens hebben ze het nummer “ KOM IN M’N ARMEN”tot een feestnummer bewerkt.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.ZANGER-COLLIN.NL 

Carlo Verkooijen

 Carlo Verkooijen  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier Exclusief te boeken.
facebook 1          foto Carlo     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Laatste Release:  

 Carlo A Little Loving small

 

 

 

 

 

 

 you tube zwart   

 

 

Carlo Verkooijen werd 49 jaar geleden geboren te Breda als zoon van producer en songwriter Ad Verkooijen en zangeres Riki Verkooijen. Bijna vanzelfsprekend werd dan ook het maken van muziek hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Al op 6 jarige leeftijd zette hij als drummer zijn eerste schrede op het muzikale pad. Niet zonder succes want op zijn achtste leeftijd drumde Carlo al in de studio van Johnny Hoes op verschillende albums van zijn vader en moeder mee. Carlo’s vader had ook een eigen studio waar Carlo regelmatig nummers indrumde. Zijn ouders waren geen onbekenden in de muziekbusiness.

Moeder Riki zong in het Duo Onbekend waar vader Ad op zijn beurt weer vele muziekstukken voor componeerde en produceerde. Daarnaast exploiteerde zij een muziekhandel annex platenzaak in het hartje van Breda.

Op 18 jarige leeftijd keerde langzamerhand het tij.

Carlo zat in een band en kreeg door de zanger van de band de ambitie om eens wat nummers te gaan zingen. Hij werd hierdoor zo geprikkeld en geënthousiasmeerd waardoor hij dacht “ dit wil ik ook”! Niet lang daarna nam Carlo zijn eerste single “Alisha” op.

Het nummer werd goed verkocht maar daar bleef het ook bij. Zo’n 20 jaar later werd het alsnog een dikke hit vertolkt door de inmiddels welbekende zanger Grad Damen. Maar de tijden veranderden. Slechts op 53 jarige leeftijd overleed Carlo’s vader. Carlo was toen net 21 jaar oud. Carlo nam de studio over van zijn vader en bekwaamde zich in de techniek, en in het schrijven en produceren van songs. Zeker niet onverdienstelijk want niet lang daarna scoorde hij met zijn zus Tosca als zangeres een hit met het nummer “Dancing Easy”.

De jaren verstreken maar een echte dikke hit bleef uit en in 1994  stopte Carlo met de studio. Bijna 10 jaar deed Carlo nagenoeg niets meer in de muziek maar wat hij deed was succesvol. Zo was Carlo mede ook zanger van het trio “Die Knapen” waarmee ze hits scoorden zoals “Leve de après-ski, Leve de lol en Vanavond vieren we feest”. In de tussentijd was Carlo ook actief betrokken met het produceren van songs van broer Frank Verkooyen. Succesvolle nummers zoals “Ja jij”, “Nog één nacht” en de doorbraak van Frank “Ik mis je zo” zijn mede door Carlo geproduceerd.  Even later tekende Carlo voor het arrangement van de “La La song” van het duo Talk of the Town die daarmee de 4e plaats in de top 40 bereikten.  De laatste jaren heeft Carlo zich uitsluitend gericht op het maken van Dancemuziek. Maar zoals zo vaak kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft Carlo een nieuwe Nederlandstalige single opgenomen getiteld  “Ik doe het bij jou toch nooit goed”.  Daarnaast is hij weer volop bezig met het schrijven en produceren voor diverse artiesten in zijn eigen CaVeSound studio. Dat muziek zijn passie en zijn leven is blijkt uit de meesterlijke eigen wijze waarop hij keer op keer de mensen in vervoering brengt met zijn authentieke warme stemgeluid en charismatische persoonlijkheid.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.CARLO-MUSIC.COM  

José Sep

 José Sep  
   Te boeken als : Zangeres  
                  Hier te boeken.
facebook 1         José Sep 2017 klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Laatste releaset:  

 José-Sep-Lieve-Schat-300x300               

 

Feest, gezelligheid, meezingen, dansen zijn een aantal steek woorden die op deze zangeres van toepassing zijn.

José weet met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en krachtige uitstraling een groot publiek te boeien.

Door het hoge feestgehalte in haar muziek zet zij menig feestzaal, kroeg en feesttent op z’n kop.

Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel de mensen in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van haar optredens en weten steeds vaker de weg naar José te vinden

José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de mol sr. Zij volgde de musicalopleiding van Edward Hoepelman in Tilburg en doorliep diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment.

In haar muzikale loopbaan stond zij op tal van podia in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, en Duitsland. Ook is zij regelmatig in opnamestudio's te vinden als sessiezangeres bij producties. Wellicht herkent U haar stem ook van diverse radiocommercials.

Met haar debuutsingle “Het is een wonder” scoorde José heel leuk in diverse Nederlandse en Belgische lijsten. Het daarop volgende “Mijn glimlach” zorgde voor heel veel Airplay en met dit goed in het gehoor liggende liedje heeft de zangeres zich zeker op de kaart gezet.
Grotere bekendheid kwam er vanaf de single “Ik weet dat er een ander is. Een remake van een Marianne Weber hit, een heuse feestplaat die net zoals al haar singles zijn geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Bekend van “Het is een wonder”, “Mijn glimlach” en de kroegen hits “Ik weet dat er een ander is” en “Adios Amor”.

Te zien in Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en deze zomer op het gezelligste feest van Nederland DUTCHVALLEY!

Eens te meer laat José met haar nieuwe single haar diversiteit zien. Iets wat velen al hebben ondervonden tijdens haar sprankelende optredens in Nederland en België waar zij bekend staat als feestzangeres met kwaliteit.

Laat haar optreden uw feest zijn!!!!

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op haar website : WWW.JOSESEP.NL  

Randy Watzeels

 Randy Watzeels  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier te boeken.
facebook 1           randy     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

 

 

 

 

 

 

 Laatste Release:  

 randy watzeels - fiesta-500x500               

 

 

Hallo , ik ben Randy Watzeels, ben geboren op 28 Maart 1997.

Vanaf mijn 9e jaar ben ik al bezig met muziek. Mijn artiesten naam   is niet zoals bij sommige andere een verzonnen naam , maar mijn   werkelijke naam. Op dit moment zing ik meestal op kleinere feesten   en partijen, maar soms sta ik ook al op grotere evenementen!

 

Wat ik nu als hobby doe, hoop ik in de toekomst mijn beroep van te   mogen maken. 

 

Aldus de woorden van Randy. Met de éérste cd single: DIE   HEERLIJKE ZOEN, geproduceerd door Laurens van Wessel in   Studio ’69, te Zegge, zal zeer zeker de basis worden gelegd voor   een prachtige zang carrière voor deze nieuweling. Randy Watzeels   weet zich nu al ,leeftijd pas 15 jaar, op de bühne uitstekend staande   te houden tussen de meer ervaren en grotere artiesten. Met deze   éérste single “DIE HEERLIJKE ZOEN” en “HET MEISJE VAN MIJN   DROMEN” twijfelen wij er niet aan dat Randy Watzeels bij de vele   radio stations de komende maanden  veelvuldig gedraaid zal   worden. Wil je Randy Watzeels een keer op de bühne bezig zien,   hou dan de agenda in de gaten !

 

Kortom , hou Randy Watzeels in de gaten !!!

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.RANDYWATZEELS.NL 

Angelique van Elteren

 Angelique van Elteren   
   Te boeken als : Zangeres  
                  Hier Exclusief te boeken.
facebook 1           Angelique 1500x1500     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 Laatste Release:  

 Wallet Deze Zomer - Anglique van Elteren               

 

Angelique is geboren in 1971 en heeft tot 2013 samen gezongen met haar zusje en dat deden de dames niet onverdienstelijk want zij hebben 2 singles 6 albums en 2 dvd op hun naam staan.In 2013 is Angelique solo verder gegaan zij kwam toen in contact met John Collee hij heeft toen een hele mooie tekst voor haar geschreven. Hiermee is zij de studio van Manfred jongenelis binnen gekomen in maart 2014 was het dan  haar eerste solo single werd uitgebracht met de titel is het niet genoeg van deze single verscheen in april 2014 de clip. Inmiddels is 2015 Deze Zomer uitgekomen.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op haar site : WWW.angeliquevanelteren.nl

Johan Heeren

 Johan Heeren  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier Exclusief te boeken.
           Johan Heeren     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

  Laatst uitgebracht:  

 daar-voel-ik-mij               

 

Johan Heeren is geboren en getogen in Roosendaal en daarmee een rasechte Brabander te noemen. Naast zijn eigen herkenbare warme sound en klankkleur heeft hij een nette uitstraling, is zeer perfectionistisch en beschikt over enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze inmiddels all-round zanger timmert hard aan de muzikale weg en is vastberaden door te gaan met het enthousiasmeren van zijn publiek met zijn grote liefde: muziek!

 Het muziekrepertoire van Johan Heeren bestaat uit eigen Nederlandstalige nummers, bekende Nederlandstalige feest- en luistermuziek en daarnaast ook Engelstalige nummers, waaronder die van zijn grote idolen Elvis Presley en Jack Jersey. Johan Heeren treedt op in Nederland, België en Duitsland, op feesten, partijen en muziekfestivals.

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.JOHANHEEREN.NL 

DJ JozZ

 DJ JozZ  
   Te boeken als : Zanger, DJ, Presentator, Entertainer  
                  Hier Exclusief te boeken.
           Logo DJ JozZ klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

       

 

 

 

 

 

 

  

 

  Laatst uitgebracht:  

 DJJOZZ-STIL IN MIJ Hoes               

 

 

DJJozz Jos Leijs is geboren op 30 december 1966 in Eten-Leur. Ooit begon hij op zijn platenspelertje zijn eerste plaatjes te draaien.
Toen hij 16 jaar oud was begon zijn hobby de vorm van DJ aan te nemen hij draaide op feesten en partijen. Vanaf zijn 22 jaar draaide hij voornamelijk in Clubs en Discotheken in Nederland en Belgie.

In 1995 begon hij met zijn andere passie radio maken voor diverse omroepen; Radio Europa, Stadsradio Breda, Stadsradio Rotterdam. In 2003 heeft hij Local FM opgericht, omdat hij een omroep miste in z'n eigen gemeente.

In 2003 begon hij met het draaien voor publiek te missen en pakt dit weer op. Zijn stijl is feest en apres ski muziek. Tevens is hij ook te boeken als feestartiest of als DJ, presentator.

In 2008 heeft hij zijn eerste eigen CD gemaakt "Schatje even niet jumpen" geschreven door Andre Kooiman. Daar blijft het niet bij want in december 2008 komt zijn tweede CD uit: "Opblaashaai". Daarna volgde Cocktailman, We like bananas en Paaldanseres.

Daarnaast heeft DJ Jozz ook altijd een grote passie gehad voor presenteren, hij presenteert diverse evenementen voor Local FM en presenteert en organiseert jaarlijks het Oranjefestival in Etten-Leur. Ook voor Local FM presenteert hij diverse evenementen in Etten-Leur.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.DJJOZZ.NL 

Jolanda Zoomer

 Jolanda Zoomer  
   Te boeken als : Zangeres  
                  Hier te boeken.
           Jolanda zoomer     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

  Laatst uitgebracht:  

 cover-komindetent               

 

Jolanda Zoomer heeft een jarenlange ervaring in het geven van live-optredens. Ze voelt zich als een vis in het water als ze op het podium mag staan. Ze voelt zich thuis in allerlei soorten van muziek en ze kan ook veel verschillende stijlen zingen. Of het nu Nederlandstalig of Engelstalig is, feestnummers, ballads of 70-80-90er jaren hits, Jolanda zingt alles.

Alle optredens die Jolanda Zoomer verzorgt zijn altijd erg succesvol en als zij zingt voor de mensen zal de polonaise zeker niet uitblijven. Ze wordt dan ook vaak terug gevraagd als ze ergens heeft opgetreden.

  

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op haar website : WWW.JOLANDAZOOMER.NL 

The Party Captains

 The Party Captains  
   Te boeken als : Zangers en Entertainers  
                  Hier Exclusief te boeken.
 facebook 1          16195995 1350804698275106 8153525616817919376 n--2-     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

  Laatste Promo:  

 cd hoes - party captains - van top tot teen              

 

Deze Brabantse party zangers hebben hun handen in één geslagen op een leuke feest act te vormen.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.WAMSOUND.NL 

Sjansjee

 Sjansjee  
   Te boeken als : Zang Duo, Entertainers, Presentatie  
                  Hier te boeken.
facebook 1           Fotokaart VoorkantA5rgb-klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

        

 

 

 

 

 

  Laatst uitgebracht:  

 Worssie hoes               

 

 

 

Sjansjee. Beleef een meezingshow met 100% polonaise garantie!

 

Met een repertoire van alleen maar echte feestknallers, brengen Sjenien en Sjakkelien u in een ultieme feeststemming!

 

Bekend van Tv Oranje, Omroep Brabant, BaronieTv, Brabant Toppers, feesttent en kroeg. Zing o.a. mee met "De Sirtaki in m'n nakie", ga met de dames mee op "Majoretteles" en gooi die handjes omhoog met de "Mooie zomer". We zwaaien met onze “Tirolermuts”. Lekker hoepelen want "We doen de hoelahoep" en als de kastelein gaat sluiten roepen met z'n allen "Houdoe"! Maar daar komt eerst weer een pilsje aan.  Een kleine greep uit een gezellige hirarische feestshow die u zeker niet mag missen!

 

Sjansjee een (meezing) feest van herkenning!

 

 

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op de website : WWW.SJANSJEE.TV 

Tommy Lips

 Tommy Lips  
   Te boeken als : Zanger, Presentator, Entertainer  
    Hier Exclusief te boeken.
           Pers Foto Tommy Lips 2012 naam     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

       

 

 

 

 

Laatste Release:  

 tommylips1               

 

 

Tommy Lips is geboren op 4 juli 1988, woont in Princenhage (Breda), studeerde voor Leerkracht Basisonderwijs en deed de Minor Wetenschap & Techniek aan de Avans Hogeschool te Breda. Naast zijn studie en werk was er van kleins af aan al jaren lang de passie voor muziek. Na begonnen te zijn met het zingen van liedjes op feesten en partijen, later als feestzanger in verschillende kroegen, is hij de studio in gegaan voor zijn eerste single.

Door zijn collega en tevens goede vriend, Marco Kanters kwam hij terecht in de Goldfinger-studio van Waylon van der Heijden in Best. Hier nam hij het nummer ''Rotzooi'', bekend van Andre Hazes, in een wel heel ongekende feestelijke uitvoering op. ''Rotzooi'' nu met de typische Waylon-sound en in de uitvoering van Tommy Lips, zou best deze zomer van 2012 wel eens een knaller van een meezinghit kunnen worden! Door Vincent Produkties te zundert (Johan Hense), werd het nummer uitgebracht en kwam onder het VNC-Label vanaf 29 juni 2012 in de landelijke distributie.  Nu al zijn er diverse DJ's zeer enthousiast over deze uitvoering en voorspellen dan ook een  gegarandeerd succes! We wachten het af. In ieder geval zal Tommy Lips met deze eerste single zich als feestzanger zeker op de kaart gaan zetten in het hectische artiestenwereldje! 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.TOMMYLIPS.NL 

Raymon Hermans

 Raymon Hermans  
   Te boeken als : Zanger  
                  Hier te boeken.
           Raymon Hermans     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatset Release:  

 MIJN FAVORIET               

 

Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 kreeg Raymon Hermans de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en bracht verschillende singles uit. Deze singles kregen steun bij diverse TV- en Radio zenders en ook kwamen er boekingen.

Inmiddels is de 21-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single KUS ME waarmee Raymon een nieuw geluid van zich liet horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon. Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single KUS ME.

2015 was een jubileumjaar voor Raymon Hermans. Hij was 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie, met zeven singles op zijn naam, vele optredens bouwt Raymon aan een mooie muziekcarrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder HYPNOSE. De opvolger van de single KUS ME is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Na de hit-single HYPNOSE mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: M'N FAVORIET.
Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. M'N FAVORIET is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle HYPNOSE. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles KUS ME, HYPNOSE en M'N FAVORIET worden bij ieder optreden luidkeels meegezongen.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op zijn website : WWW.RAYMONHERMANS.NL 

Belinda & José

 Belinda & José  
   Te boeken als : Zangduo, Bingo Dames  
                  Hier Exclusief te boeken.
           FotokaartvoorkantBelindaenJoseA52012goed Klein     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

       

 

 

 

 Laatste Release:  

 Hoes 1500x1500               

 

 

Belinda&José nemen u mee voor een heerlijk optreden! Nederlandstalig(live), polonaise, een dansje, bingo of een combinatie van allevier: bij het travestieduo Belinda&José is alles mogelijk en bespreekbaar! Waar Belinda de microfoon niet schuwt gaat José los met haar cheerleaderbollen en bingomachine. Belinda&José staan garant voor een altijd leuke, gezellige, soms gekke maar vooral heerlijke tijd!  
Na het behalen van de 3e, 2e en 1e  prijs tijdens de Miss verkiezing in de V-bar, besloten Belinda en Jose hun playback act overboord te gooien en het meer te richten op het live zingen. In samenwerking met Producent André Kooiman die ook onder andere nummers heeft geproduceerd van Alle 13 jaanke en de double dj's.  is hieruit Hun eerste single”Bubbelbad” als  duo Belinda & josé  gekomen, een heerlijk vrolijk zomernummer, wat gelijk in je hoofd blijft hangen.
Hun tweede single is in Februari 2012 uitgekomen bij WAM Music Label en genaamd “nieuwe sokken” tevens  geproduceerd door André Kooiman.

 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    Kijk op hun website : WWW.BELINDAENJOSE.NL 

DJ Marco

Carnavals zanger Dj Marco nu te boeken bij: 

      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                      

Drive-in Shows


Drive-in Shows te boeken bij:                       

      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

                                                              header jozz 940x198 v5


                                               
    
                                            

                                             

 
Ontwerp en realisatie: Dlogic | Copyright © WAMsound 2009